Home Romana Servicii Drept Penal

Având la bază o vastă experienţă dobândită din cazurile complexe în care au fost angrenați, avocaţii din cadrul SCA MOTORGA, CĂNURECI și ASOCIAȚII au câştigat încrederea clienţilor, apărându-le interesele la cele mai înalte standarde şi garantându-le astfel exercitarea drepturilor în deplinătatea acestora prin strategii bine pregătite.

Oferim asistenţă şi reprezentare atât în faza de urmărire penală, în faţa organelor de cercetare penală şi a procurorului, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, în faţa judecătorului de cameră preliminară, cât şi în faţa completelor de judecată, în faza judecăţii. Asistenţa de care puteţi beneficia priveşte şi dosarele penale aflate în apel sau în cai extraordinare de atac.

Avocaţii noştri oferă asistență juridică în procesul penal atât pentru suspect sau inculpat cât și pentru persoana vătămată, partea civilă sau partea responsabilă civilmente.

Asistenţa de către un avocat în procesul penal implică în primul rând asistarea şi reprezentarea în faza de urmărire penală, care se materializează prin redactarea de cereri, asistarea la efectuarea diverselor acte de urmărire penală, precum audierea suspecţilor / inculpaților, cercetări la faţa locului, reconstituiri, percheziții etc.

Totodată, dacă în cauză se iau măsuri preventive, cum ar fi măsura controlului judiciar sau arestului la domiciliu ori arestarea preventivă, societatea noastră asigură asistență pe toată durata acestor proceduri judiciare, precum și pentru formularea cererilor de liberare condiționată, acolo unde este cazul.

Pentru faza de judecată a procesului penal, avocații noștri asigură servicii de asistență complete, începând cu formularea strategiei de apărare până la redactarea oricăror acte în asigurarea unei apărări efective şi concrete a clientului, precum și susținerea orală a cauzei în fond, apel sau cai extraordinare de atac.

Aveti nevoie de un avocat penal? Noi va putem ajuta !

   Uneori, problemele de natura penala, apar fara sa ne asteptam, caz in care avem nevoie de un expert in domeniul acestui tip de legislatie. Un avocat penal este cel care cunoaste absolut toate procedurile ce trebuie indeplinite, astfel incat fiecare client sa se poata apara cat mai bine in fata legii si sa isi cunoasca toate drepturile de care trebuie sa beneficieze.

[Continua sa citesti...]
 

Date de contact

Oferim servicii juridice în domeniul dreptului civil, penal, comercial, fiscal, muncii, financiar-bancar și energie/petrol/gaze. Contactați-ne!

Addresa: Strada Calea Plevnei Nr. 141C, Sector 6, București
Telefon: 031 425 39 44, 0735 249 249
Email: office@motorgacanureci.ro

Localizare