Home Romana Despre noi

Viziune. Valori. Misiune

Ciprian MotorgaMOTORGA, CĂNURECI & ASOCIAȚII oferă o gamă largă de servicii juridice de calitate pentru clienții din mediul de afaceri, persoanelor fizice și juridice, instituțiilor statului, organizațiilor non-guvernamentale, atât din Romania cât și din străinătate.

Societatea noastră de avocatură este orientată spre client, având ca piatră de temelie o cultură bazată, în principal, pe angajamentul irevocabil pentru excelență în activitatea pe care o desfășurăm. Suntem pragmatici, loiali, deschiși, anticipăm și înțelegem așteptările clienților, oferim un cadru prietenesc de comunicare pentru a oferi cel mai bun sfat și cea mai bună soluție.

Având o bogată experiență în domeniul juridic și promovând o politică cu o abordare nouă, societatea noastră este compusă dintr-o echipă dinamică, construită pe principii etice și de profesionalism, pregătită să ofere soluții juridice pertinente și valide adaptate la modificările legislative actuale.

Misiunea firmei noastre este de a ajuta clienții să-și atingă propriile obiective, având ca principiu de bază ideea că succesul clientului este și succesul nostru. Aprecierea de care se bucură societatea noastră a fost construită de-a lungul timpului, pe baza rezultatelor pe care le-am atins, oferind servicii de calitate și ajutând clienții să reducă costurile în mod efectiv.

De-a lungul timpului, nevoile clienţilor noştri au continuat să se diversifice, de aceea suntem bine ancorați în actualitatea juridică şi socială, iar fiecare soluţie este creată pentru a se plia perfect pe nevoile clientului, pentru a duce colaborarea la cele mai înalte standarde existente la momentul actual în domeniul avocaturii.

Scopul societății noastre este satisfacerea așteptărilor clienților noștri și stabilirea unor relații de lungă durată bazate pe încredere, confidențialitate și profesionalism prin oferirea de soluții legale inovative raportate la fiecare cauză în parte, precum și consiliere în scopul evitării tergiversărilor ocazionate de procese îndelungate și costisitoare.

Datorită conlucrării permanente cu notari, executori, mediatori, experţi sau alţi specialişti, oferim servicii juridice integrate în domeniul dreptului penal şi procesual penal, energiei&resurselor naturale, dreptului civil, dreptului comercial şi M&A, proprietate intelectuală, industrială, concurenţă şi antitrust, dreptului mediului, dreptului administrativ, dreptului muncii, dreptului financiar-bancar, în materie de malpraxis şi în domeniul dreptului fiscal.

Serviciile juridice din domeniile mai sus menţionate sunt oferite sub formă de consultanţă juridică verbală sau scrisă, redactare de acțiuni și de alte acte de procedură în cadrul litigiilor, asistența și reprezentare în procedurile de soluționare amiabilă a diferendelor (negociere, conciliere, mediere), în fața instanțelor de judecată sau de arbitraj.

 

Date de contact

Oferim servicii juridice în domeniul dreptului civil, penal, comercial, fiscal, muncii, financiar-bancar și energie/petrol/gaze. Contactați-ne!

Addresa: Strada Calea Plevnei Nr. 141C, Sector 6, București
Telefon: 031 425 39 44, 0735 249 249
Email: office@motorgacanureci.ro

Localizare